Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 3. 2021

Marčevske CMEPIUS e-novičke napovedujejo kar dve prenovljeni spletni strani

»Če boste konec meseca obiskali našo spletno stran, boste presenečeni, saj vas bo pričakala njena osvežena podoba …« pišejo v najnovejši izdaji CMEPIUS-ovih e-novičk. Druga, ki so jo tudi že napovedali, pa je spletna stran EPALE. 

Ob tem predstavljajo program Erasmus+ 2021–2027, ki omogoča uporabnikom, tako posameznikom kot institucijam, raznolike učne izkušnje v različnih življenjskih obdobjih, od predšolske vzgoje do izobraževanja odraslih. CMEPIUS ekipa pripravlja spletno promocijo prihajajočega razpisa Erasmus+, ki bo predvidoma objavljen aprila 2021.

Sedemletno izvajanje programa Evropa za državljane so zaključili s spletnim dogodkom Uspešne zgodbe spregovorijo, na katerem so udeleženci izpostavili številne pozitivne učinke uspešnih projektov, predvsem krepitev medkulturnega dialoga, medgeneracijskega sodelovanja, ozaveščanja širše javnosti ter obravnavanja pomembnih tematik za našo družbo.

Predstavljajo tudi poseben eTwinning zbornik z naslovom Vrtci na potepu po Evropi, v katerem prikazujemo dobre prakse oz. uspešne zgodbe.

Vabijo na EURAXESS spletni seminar, ki ga 9. aprila 2021 pripravljajo skupaj z Univerzo v Kopenhagnu.

Podrobnosti najdete na spletni strani CMEPIUS, starejše številke pa lahko prebirate v arhivu. CMEPIUS e-novičke lahko vsak mesec brezplačno prejemate na vaš elektronski naslov. Prijavo lahko oddate tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content