Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

1. 11. 2020

Letna konferenca EAEA – o izzivih in priložnostih za doseganje in dostop odraslih do učenja

Združenje EAEA organizira virtualno letno konferenco z naslovom Outreach and Access in Adult Learning. Potekala bo 19. in 20. novembra preko spleta.

Pridružite se razpravi o novih izzivih in priložnostih za doseganje odraslih in dostop odraslih do učenja. Izvedeli boste, kako si ponudniki učenja odraslih prizadevajo preprečiti digitalno izključenost, kakšne so nove oblike festivalov učenja, kako podpreti učeče se odrasle v času samoizolacije in še veliko zanimivega (program).

Poleg osrednjega razmišljanja profesorice Ellen Boeren in panelne razprave bodo organizirane vzporedne interaktivne delavnice, na katerih bodo predstavljene navdihujoče zgodbe in kreativni pristopi. Študije primerov bodo služile le kot izhodišče za širši razmislek o novih izzivih in priložnostih, ki so se pojavile med krizo, za pot naprej.

Slovenija je bila povabljena, da v eni od delavnic sodeluje s svojim primerom dobre prakse – izpeljavo TVU 2020 v času covida-19.

Število mest na vsaki delavnici je omejeno, zato organizatorji vabijo k zgodnji prijavi (prijavni obrazec).

Drugi dan bo namenjen pogledu na dokument EK Poti izpopolnjevanja: nova priložnost za odrasle, oziroma razpravi o tem, kako pobudo uresničevati. Ob tem boste spoznali različna orodja zagovorništva, priporočila projekta UP-AEPRO in še kaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content