Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

26. 4. 2021

Konferenca TEPE 2021 – prijavite se lahko do 6. maja

Konferenca TEPE 2021 z naslovom Challenges of distance teaching in teacher education and education bo potekala med 20. in 22. majem 2021 v Ljubljani.

Korenite spremembe v poklicnem in vsakdanjem življenju, ki jih je povzročila pandemija koronavirusa, so sprožile tudi številna vprašanja glede izobraževanja bodočih učiteljev in s tem izobraževanja na splošno. Spremembe, ki se dogajajo v šolah po vsem svetu, predstavljajo velike izzive na področju izobraževalne politike na splošno in zlasti politike izobraževanja učiteljev. Ti izzivi zahtevajo takojšen odziv raziskovalcev tako na področju izobraževanja kot izobraževanja učiteljev.

Konferenca bo poskušala odgovoriti na vprašanja:

  • Kakšni so novi izzivi poučevanje in učenja na daljavo za politiko in prakso izobraževanja učiteljev?
  • Kakšne so pedagoške strategije za spoprijemanje z izzivi pri poučevanju in učenju na daljavo in odzivanje nanje?
  • Kateri so problemi in strategije pri raziskovanju izzivov, ki jih prinaša poučevanje in učenje na daljavo?
  • Kakšna naj bo politika izobraževanja učiteljev na institucionalni, nacionalni in evropski ravni v času, v katerega vstopamo?

Na spletni strani konference so objavili program in registracijski obrazec. Kotizacije za udeležbo ni, potrebna pa je registracija, ki je odprta do 6. maja.

Vsi registrirani udeleženci bodo 48 ur pred pričetkom konference prejeli potrebne Zoom povezave za udeležbo, po konferenci pa jim bomo izdali tudi potrdilo o udeležbi.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content