Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

27. 7. 2021

Komentirajte Zgodbe skupnosti EPALE in sodelujte v žrebu

Letos nas na portalu EPALE navdihujejo zgodbe o dejavnostih izobraževanja odraslih, povezane s tematskimi sklopi EPALE 2021. Izobraževalci odraslih iz vse Evrope z nami delijo Zgodbe skupnosti EPALE, v katerih pišejo o uspehih in neuspehih, ki naši skupnosti omogočajo razmislek, premislek in navdih. Takšne zgodbe kažejo strast in smisel ter odpirajo širok pogled na raznoliko in zavzeto skupino izobraževalcev odraslih.

Ena izmed letošnjih novosti je darilo z blagovno znamko EPALE! Darilo – držalo / etui za polnjenje mobilnih telefonov, ki ga je ročno izdelalo socialno podjetje, ki proizvaja dodatke iz ponovno uporabljenega usnja in zaposluje ljudi iz prikrajšanih okolij – bodo prejeli vsi izobraževalci, ki bodo poslali zgodbo, in pet uporabnikov  portala na mesec, ki bodo na platformi komentirali zgodbe skupnosti. 

Med člani skupnosti EPALE, ki so komentirali junija, bodo v sredo, 28. julija ob 10. uri, naključno izbrala 5 zmagovalcev.

Pridružite se nam, navijajte in spremljajte žreb v živo.

Vabimo vas, da v pobudi Zgodbe skupnosti EPALE sodelujete tudi vi! Kako sodelovati in o čem pisati, preberite v spletnem dnevniku z naslovom Pobuda Zgodbe skupnosti EPALE 2021

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content