Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

11. 12. 2023

Kdo smo izobraževalci odraslih?

Na ACS smo letos pripravili kratke promocijske filme o ključnih vlogah izobraževalcev odraslih. Predstavljamo pet vlog, in sicer:

Fotografije petih protagonistk videov, v katerih opisujejo svojo strokovno vlogo in pripovedujejo o tem, kakšno pot so prehodile, da so to vlogo prevzele.

Protagonistke v filmih opisujejo svojo strokovno vlogo. Pripovedujejo o tem, kakšno pot so prehodile, da so to vlogo prevzele. Svoje delo v posamezni vlogi podrobno opišejo in pojasnijo, kdaj se pri svojem delu počutijo izpolnjene.

Z videi želimo obogatiti predstavitve poklicev in vlog v izobraževanju odraslih, ki so objavljene na spletni strani izobraževalne dejavnosti ACS.

Videi so bili premierno predstavljeni oktobra na letošnjem Letnem posvetu o izobraževanju odraslih, na katerem je dr. Tanja Možina v okviru prispevka z naslovom »Strokovni razvoj izobraževalcev odraslih« predstavila tudi pet kratkih promocijskih filmov o vlogah izobraževalcev odraslih.

Fotografija z LPoIO 2023, na katerem je dr. Tanja Možina predstavila pet kratkih promocijskih filmov o vlogah izobraževalcev odraslih.

Vsi videi so objavljeni na tej povezavi.

Pripravo videov je financiralo Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, v okviru ACS naloge Posodobitev sistema vstopa v poklic in napredovanje strokovnih delavcev.

Vabljeni k ogledu!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content