Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. 9. 2022

Kam po znanje – priložnosti za učenje in s tem osebnostno rast je veliko

Na Andragoškem centru Slovenije smo tudi letos pripravili obsežen pregled možnosti za učenje in izobraževanja, ki so na voljo odraslim po Sloveniji.

Izobraževanja različnih izvajalcev smo objavili na spletnem portalu Kam po znanje (https://kampoznanje.si). Poleg bogate izobraževalne ponudbe formalnega in neformalnega izobraževanja in učenja se obiskovalci portala lahko seznanijo tudi z možnostmi izobraževanja in usposabljanja, spremljajo aktualne novice in obvestila o dogajanju v izobraževanju odraslih, si ogledajo videopredstavitve ustanov in izobraževalnih programov ali prisluhnejo navdihujočim zgodbam učečih se odraslih, ki so nam zaupali svoje poglede in izkušnje z vključitvijo v izobraževanje.

Priložnosti za učenje je veliko. Informiramo najširšo javnost o možnostih za izobraževanje in učenje, ki so ji na voljo. Pri tem smo lahko uspešni le v sodelovanju z vami!

Spremljate nas tudi na Facebook strani Kam po znanje: https://www.facebook.com/Kampoznanje.

Tudi vi izvajate izobraževanja za odrasle? Izkoristite priložnost in predstavite izobraževalno ponudbo na portalu Kam po znanje.

Prijazno vabljeni, da to obvestilo posredujete tudi vašim mrežam ustanov.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content