Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

23. 2. 2021

Kaj prinašajo najnovejše CMEPIUS e-novičke?

V februarski številki pišejo o  Evropski nagradi za inovativno poučevanje, ki bo predstavila izjemne prakse poučevanja v programu Erasmus+.

Vabijo na dva spletna dogodka: 17. marca 2021 pripravljajo zaključni spletni dogodek, ki bo prikazal številne pozitivne učinke in rezultate uspešnega 7-letnega sodelovanja v tej generaciji programa Evropa za državljane, 25. februarja 2021 pa Evropska platforma šolskega izobraževanja (SEG) organizira spletni dogodek, ki bo obravnaval pomembno in aktualno tematiko.

Obveščajo o rezultatih dodatnega razpisa Erasmus+, ki je bil namenjen projektom strateških partnerstev na področju digitalnega poučevanja in učenja ter ustvarjalnosti, ter o tem, da je izvajalska agencija, kamor se obračate pri prijavi na centralizirane akcije programa Erasmus+, prenovila svojo spletno stran.

Podrobnosti najdete na spletni strani CMEPIUS, starejše številke pa lahko prebirate v arhivu. CMEPIUS e-novičke lahko vsak mesec brezplačno prejemate na vaš elektronski naslov. Prijavo lahko oddate tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content