Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

12. 6. 2024

Kaj prinaša najnovejša številka novičnika LLLP Insights?

V središče pozornosti majske številke novičnika Platforma za vseživljenjsko učenje (LLLP) postavlja odziv Evropskega združenja regionalnih in lokalnih oblasti za vseživljenjsko učenje (EARLALL) na projekt Evropa v gibanju. Predstavili so tri ključna sporočila.

Med novicami Platforme predstavljajo Dneve LLLP 2024 z vsemi tremi dogodki, ki jih pripravljajo med 17. in 19. junijem. LLLP se je odzvala na akcijski načrt o pomanjkanju delovne sile ter znanj in spretnosti. Pridružila se je tudi kampanji »Right to offline«, ki poziva nosilce odločanja v Evropi, naj za najranljivejše ljudi zagotovijo bistvene storitve, ne da bi se bilo treba povezati s spletno povezavo.

Objavljajo najnovejše informacije o projektih, v katerih sodeluje LLLP, in novice mreže.

Fotografije štirih publikacij, predstavljenih v majski številki novičnika LLLP Insights.

Tudi Platforma se je dejavno vključila v dogajanje pred letošnjimi volitvami EU. Sodelujejo v kampanji Evropskega parlamenta #UseYourVote. Vabijo k ogledu videoposnetka, v katerem je predstavljen pomen teh volitev za EU in njene demokracije! Ob tem predstavljajo dokument, v katerem so predstavljeni načini, kako se boriti proti dezinformacijam, ki bodo verjetno vplivale na letošnje volitve.

Seveda pa nikakor ne spreglejte najnovejših publikacije, med njimi:

To je le nekaj vsebin, ki so predstavljene v najnovejšem novičniku LLLP Insights. Vabimo k branju!

Starejše številke LLLP Insights najdete tukaj. Če so vas vsebine pritegnile, se naročite na novičnik LLLP.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content