Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

7. 1. 2022

Kaj prinaša decembrska številka Vizije kohezije?

V novi številki Vizije kohezije ne spreglejte novih in aktualnih javnih razpisov ter najnovejših informacij o odobrenih evropskih sredstvih v mesecu decembru. V letu 2021 so sicer v Službi Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko namenili številna evropska finančna sredstva za krepitev slovenskega zdravstvenega sistema iz pobude React-EU – tudi za štiri negovalne bolnišnice – ter s tem zagotovili kar 226 postelj za paciente s covidom-19.

Med razpisi, ki so zanimivi za učeče se v izobraževanju odraslih, izpostavljajo razpis Erasmus+ za leto 2022 – Ključni ukrep 1: Mobilnost posameznikov na področjih poklicnega izobraževanja in usposabljanja, šolskega izobraževanja in izobraževanja odraslih (rok prijave: 23. februar 2022). Opozarjajo tudi na različne vavčerje (npr. za dvig digitalnih kompetenc ali udeležbo na mednarodnih forumih).

Ne spreglejte pa niti dobrih zgodb. Tokrat med drugimi predstavljajo Podjetno nad izzive (PONI), Kranj – podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo uresničiti podjetniško idejo s pomočjo mentorjev, zunanjih strokovnjakov in podjetnikov. Ali pa Središče inovativnih tehnologij APILAB – Hiša kranjske čebele v Višnji Gori.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content