Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

6. 6. 2023

Kaj je novega na portalu EPALE?

V nov teden nas je popeljala najnovejša številka novičnika EPALE. V njej napovedujejo novo epizodo novičarskega podkasta – EPALE  Newscast. Poleg napovedi dogodkov je ta epizoda namenjena obeležitvi evropskega leta spretnosti (ELS), ki se je začelo 9. maja. V podkastu so gostili Ann Branch, vodjo enote za spretnosti in delovna mesta pri Evropski komisiji. Vabimo k ogledu epizode. Če pa ste zamudili prejšnje epizode, si jih lahko oglejte v novem razdelku EPALE Newscast!

Druga tema novičnika je povabilo. Vabijo, da se pridružite pobudi Zgodbe skupnosti EPALE! V letošnji seriji zgodb vas sprašujejo, kako si vi, strokovnjaki za izobraževanje odraslih, predstavljate prihodnost izobraževanja odraslih. Podrobnosti boste našli tukaj.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino junijske številke novičnika EPALE 2023.

EPALE bo v torek, 27. junija, od 10. do 16. ure gostil spletno razpravo z naslovom Poudarjanje temeljnih spretnosti v evropskem letu spretnosti. Kot je že navada, bo pisno razpravo uvedel prenos v živo. Tokrat je gost Sam Duncan, izredni profesor za izobraževanje odraslih in pismenost na UCL Institute of Education. Pogovor z njim in drugimi sodelujočimi bo moderiral Tamás Harangozó iz EBSN. Pridružite se tudi vi!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content