Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

27. 12. 2023

Kaj je novega na platformi EPALE?

Leto se izteka in prav je, da preletimo novosti, na katere so v decembrskih dneh opozorili na platformi EPALE.

Spoznajte, kako je skupnost EPALE razlagala in razpravljala o prekvalifikaciji in spopolnjevanju spretnosti! Prenesite Zbirko virov Opolnomočeni: Delovna sila z ustreznimi spretnostmi in raziskujte!

V najnovejšem EPALE podcastu Christin Cieslak s svojimi gosti razpravlja o pomembni vlogi varnih prostorov pri učenju in izobraževanju odraslih. Prav varni prostori igrajo ključno vlogo pri povečevanju angažiranosti in razumevanja neposrednih demokratičnih procesov. Vabimo k poslušanju.

Kolaž pasic, ki opozarjajo na novosti na platformi EPALE: novo zbirko virov Opolnomočeni – delovna sila z ustreznimi spretnostmi, najnovejši podcast o pomembni vlogi varnih prostorov pri učenju in izobraževanju odraslih in posodobitvah EPALE mobilne aplikacije.

Če ste 13. decembra 2023 spregledali spletno razpravo o osnovnih znanjih v okviru Pakta za znanja in spretnosti, imate možnost, da si posnetek uvodnega predavanja ogledate. Daiana Huber, članica izvršnega odbora EBSN, je gostila Miguela Fernandeza Dieza, Knuta Beckerja in Petruja Vasileja Gafiuca.

Pred kratkim so dodali nekaj novosti in izboljšav v EPALE mobilni aplikaciji. V njej je mogoče enostavno brskati in pregledovati vsebine ter posodobitve platforme s pametnimi telefoni ali tablicami. Aplikacija je brezplačna, enostavna za uporabo in predstavlja del zaveze Evropske komisije podpori in krepitvi skupnosti izobraževanja odraslih. Vas zanima, kaj je novega? Tukaj dobite odgovore na zastavljeno vprašanje.

Sicer pa ne prezrite predstavitev številnih projektov ali študijskih obiskov, ki jih omogoča program Erasmus+, in jih najdete v rubriki Spletni dnevniki.

Prijetno branje vam želimo!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content