Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

2. 7. 2020

Junijski VKO novičnik

V tokratnem novičniku pišejo o novem e-VKO portalu in dveh novih pripomočkih v elektronski obliki: Vprašalnik stilov odločanja in Vprašalnik težav pri kariernem odločanju. Prav bodo prišli zlasti šolskim svetovalnim in drugim strokovnim delavcem, ki se ukvarjajo s kariernim svetovanjem dijakom in njihovim staršem.

Vabijo k ogledu nove publikacije Euroguidance Highlights 2019, ki ponuja letni pregled aktivnosti in dosežkov Euroguidance centrov po državah članicah.

Odločevalce, socialne partnerje in ostale deležnike, tudi raziskovalce in izvajalce storitev VKO, spodbujajo k sodelovanju v anketi o vplivu pandemije na politike, sisteme in prakse vseživljenjske karierne orientacije. Zbrane informacije bodo pomagale pri odločanju o ukrepih in programih, povezanih z storitvami VKO v prihodnosti.

Za konec predstavljajo prihajajoča izobraževanja v juliju.

Vse to in še več lahko preberete v junijski številki VKO novičnika ali pa na e-portalu o vseživljenjsko karierni orientaciji VKO točka, kjer se lahko naročite na e-novice. Starejše številke pa najdete v arhivu.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content