Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

25. 5. 2021

Javni razpis za sofinanciranje projektov v programu Izobraževanje – krepitev človeških virov

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je 14. maja 2021 v Uradnem listu RS 74/2021 objavila Javni razpis za sofinanciranje projektov v okviru programa Izobraževanje – krepitev človeških virov

K prijavi vabijo prijavitelje, katerih projekti bodo prispevali k spodbujanju institucionalnega sodelovanja na vseh ravneh formalnega in neformalnega izobraževanja, izboljšanju podpornega okolja za naslovljene prikrajšane skupine ter izboljšanju usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.

Namen programa Izobraževanje – krepitev človeških virov, ki se financira s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014–2021, je krepiti spretnosti, sposobnosti in znanje ljudi. Poseben poudarek je tudi na spodbujanju aktivnega sodelovanja med slovenskimi in norveškimi institucijami. 

Skupna višina razpoložljivih sredstev v okviru tega javnega razpisa je 11.299.156,00 EUR. Delež sofinanciranja projektov znaša do 100 % vseh upravičenih izdatkov. Obdobje trajanja projektov je najmanj 12 mesecev in ne več kot 24 mesecev, vsekakor pa se morajo zaključiti najpozneje do 30. aprila 2024.

Več informacij dobite tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content