Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

13. 3. 2024

Javna predstavitev mnenj o Nacionalnem programu vzgoje in izobraževanja za prihodnje desetletje

Odbor Državnega zbora za izobraževanje, znanost in mladino organizira javno predstavitev mnenj o Nacionalnem programu vzgoje in izobraževanja za prihodnje desetletje.

Namen dogodka je opraviti širšo razpravo in pridobiti mnenja ter stališča strokovne in širše javnosti o predvidenih ciljih in ukrepih zapisanih v osnutku predloga Nacionalnem programu vzgoje in izobraževanja za obdobje 2023–2033.

Slika dvorane Državnega zbora RS.

Predstavitev bo v petek, 15. 3. 2024, ob 9. uri v mali dvorani Državnega zbora.

V imenu Andragoškega centra Slovenije se bo predstavitve mnenj udeležil mag. Andrej Sotošek, član Delovne skupine za pripravo Nacionalnega programa vzgoje in izobraževanja za obdobje 2023-2033. Predstavil bo ključni predlog, ki v tem osnutku dokumenta ni bil upoštevan in se nanaša na področje izrednega poklicnega in strokovnega izobraževanja.

Podrobnejši zapis o petkovem dogodku najdete na spletni strani Državnega zbora, več o najnovejši prenovi sistema vzgoje in izobraževanja v Sloveniji pa si lahko preberete tukaj.

Objavljen pa je tudi posnetek posnetek celotne javne razprave v Državnem zboru: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/175030451?s=tv.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content