Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. 1. 2022

Januarska izdaja e-Novičk ACS

Pred vami je prva številka e-Novičk Andragoškega centra Slovenije v letu 2022.

Domače novice so v znamenju kakovosti, saj so sodelavke iz Središča za kakovost in izobraževanje pripravile kar štiri prispevke. Preberite reportažo z mobilnosti v Franciji v rubriki Mednarodno, med publikacijami pa novico o končnem poročilu o uresničevanju ReNPIO 2013–2020.

Rubriko EPALE tokrat namenjamo predstavitvi novosti na platformi. Objavljeni so tudi rezultati dveh jesenskih razpisnih rokov programa Erasmus+ na področju izobraževanja odraslih, in sicer rezultati ponovljenega razpisa projektov mobilnosti za neaktreditirane organizacije ter razpisa za pridobitev akreditacije Erasmus+ v izobraževanju odraslih. Vabimo vas, da si na svoj mobilni telefon prenesete mobilno aplikacijo EPALE in imate tako pestre vsebine portala vedno pri roki.

Med viri izpostavljamo pomembne publikacije, ki so izšle pred koncem leta v Sloveniji in tujini. V Svetovalnem središču Novo mesto so pripravili zanimiv intervju z Irino Nesterovo. Uvrstili smo ga v rubriko Migracije in izzivi večkulturnosti. V rubriki Kotiček je vaš naši partnerji ozaveščajo o zanimivih projektih, ki bogatijo vse  – pripravljavce, udeležence in posledično družbo kot celoto.

Želite o svojem delu poročati tudi vi? Prispevke za drugo številko e-Novičk v letu 2022 nam pošljite do 9. februarja.

Starejše številke glasila si lahko ogledate v arhivu, na e-Novičke pa se lahko naročite tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content