Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

3. 3. 2022

Izrazite svoj pogled na priporočila Poti izpopolnjevanja

Evropska komisija pripravlja ovrednotenje uresničevanja Priporočila Evropske komisije (EK) Poti izpopolnjevanja – nove priložnosti za odrasle (2016). V ta namen izpeljuje več dejavnosti. Od 16. decembra lani teče javna razprava, v kateri lahko prispevate svoje strokovne poglede tudi vi.

Vabimo vas, da do 20. marca svoje mnenje v vlogi izvajalske ustanove na področju izobraževanja odraslih prispevate tukaj. Evropsko komisijo pa zanima tudi mnenje vaših udeležencev, ki lahko izpolnijo anketo tukaj.

Andragoški center Slovenije (ACS) sodeluje v procesu uresničevanja Poti izpopolnjevanja v okviru projekta EPUO. Že leta 2018 smo pripravili e-portal Poti izpopolnjevanja (https://epuo.acs.si/pi). Vsa ta leta ga – tudi s pomočjo izvajalskih ustanov v izobraževanju odraslih – dopolnjujemo. Portal temelji na predpostavki, da v Sloveniji ni enotne nacionalne koordinacije uresničevanja tega priporočila EK. Po drugi plati pa so prav temu namenjeni predvsem projekti ESS na nacionalni in lokalni ravni. V portalu prikazujemo te ukrepe/projekte ter njihove primere dobre prakse. Več lahko preberete v e-Novičkah ACS: Poti izpopolnjevanja spet pod drobnogledom.

Prispevajmo k temu, da bo imela Slovenija v poročilu o uresničevanju Poti izpopolnjevanja ugledno mesto, saj imamo veliko pokazati!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content