Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

4. 9. 2020

Izobraževalni video o pripravi samoevalvacijskega poročila

Ali veste, kako pripraviti dobro samoevalvacijsko poročilo?

Avtorica dr. Tanja Možina novem izobraževalnem videu o kakovosti izobraževanja odraslih spregovori o tem, kako se lotiti priprave samoevalvacijskega poročila; predstavi napotke in strokovna priporočila, kako pripraviti dobro samoevalvacijsko poročilo. Predstavljena je priporočena struktura samoevalvacijskega poročila, praktični napotki za prikaz rezultatov samoevalvacije ter usmeritve, kako se lotiti interpretacije podatkov.

Vabimo vas torej k ogledu četrtega iz serije kratkih izobraževalnih videov o kakovosti izobraževanja odraslih!

Kratke videe pripravljamo kot pripomočke za vse, ki se ukvarjajo z načrtovanjem in izpeljavo presojanja in razvijanja kakovosti izobraževanja odraslih. V pomoč jim bodo pri načrtovanju in izpeljavi posameznih faz in postopkov presojanja in razvijanja kakovosti.

Oglejte si: Načrtovanje samoevalvacije avtorice dr. Tanje Možina,  Razprava o vprašanjih kakovosti na andragoških zborih avtorice Jasmine Orešnik Cunja in Akcijski načrt za razvoj kakovosti avtorice Milene Zorić Frantar.

Izobraževalne videe smo pripravili v okviru projekta ESS Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016–2022, v okviru katerega bomo do sredine leta 2022 pripravili še več izobraževalnih filmov o vprašanjih kakovosti v izobraževanju odraslih.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content