Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. 2. 2022

Izobraževalci odraslih – Slovenska filantropija vabi na usposabljanja

Na Slovenski filantropiji pripravljajo izobraževanja, ki so namenjena strokovnim in pedagoškim delavcem. V marcu, aprilu in maju vabijo na usposabljanja, ki so prav gotovo zanimiva tudi za izobraževalce odraslih.

Oglejte si, kaj pripravljajo:

  • 10.– 12. marec 2022 (Zoom): Ustvarjanje dobrih odnosov v šoli in reševanje konfliktov, Tjaša Arko in Jaka Kovač
    Udeleženci usposabljanja, ki temelji na dognanjih transakcijske analize, asertivnosti in nenasilne komunikacije, bodo s pomočjo praktičnih vaj raziskovali, kako ustvarjati čim boljše odnose znotraj učne skupine, kolektiva in s starši.
  • 22. in 23. marec 2022 (Zoom): Vključevanje migrantov v izobraževanje odraslih, dr. Anica Mikuš Kos, mag. Franci Zlatar, Anja Butala
    Izobraževanje je namenjeno krepitvi kompetenc strokovnih delavcev, ki delajo na področju izobraževanja odraslih, glede načinov vključevanja različnih skupin migrantov v izobraževanje odraslih. 
  • 21.– 23. april 2022 (Ljubljana): Mentorstvo prostovoljcem v vzgoji in izobraževanju, dr. Anica Mikuš Kos, Jožica Gramc, Tjaša Arko
    Z izobraževanjem želijo delavce v vzgoji in izobraževanju usposobiti za kakovostno vodenje prostovoljstva mladih v vzgoji in izobraževanju. Prostovoljstvo bodo osvetlili kot način spodbujanja empatije, krepitve solidarnosti, kot pristop k razvijanju sodelovanja, pripadnosti in odgovornosti med mladimi.
  • 11.– 13. maj 2022 (Ljubljana): Ustvarjanje dobrih odnosov v šoli in reševanje konfliktov, Tjaša Arko in Jaka Kovač (opis je enak kot v marčevskem terminu).

Prijava je možna preko sistema KATIS – Katalog programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content