Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

29. 9. 2020

Izobraževalci odraslih, pridružite se kolegom na spletni konferenci skupnosti EPALE

V dneh med 6. in 8. oktobrom 2020 bo platforma EPALE gostila spletno konferenco, ki bo namenjena prednostnim področjem izobraževanja odraslih.

Cilj dogodka je okrepiti sodelovanje in izmenjavo znanj med vsemi deležniki v izobraževanju odraslih ter povezati strokovnjake, trenerje, izvajalce usposabljanj in oblikovalce politik v oblikovanju prihodnosti učenja odraslih v Evropi v prihajajočih negotovih letih.

Konferenca se bo osredotočila na ključne prednostne naloge pri učenju odraslih, kot so: digitalno učenje, vseživljenjsko spopolnjevanje in socialna vključenost.

Konferenca je zasnovana kot javni dogodek, ki ga boste brez registracije lahko  spremljali v živo preko platforme EPALE in facebook strani EPALE. Svoja vprašanja boste lahko zastavljali sproti v komentarjih ali pa vnaprej na straneh vsakega govora ali diskusije, ki jih najdete na strani konference.

V okviru konference bodo potekale tudi tematske delavnice in nacionalne panelne razprave, ki se jih bodo lahko udeležili le prijavljeni udeleženci.

Podrobnosti o konferenci najdete na konferenčni spletni strani. Pobrskajte in se nam pridružite!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content