Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. 3. 2020

Informacije v zvezi z Javnim razpisom za sofinanciranje programov in dejavnosti izobraževanja odraslih v letu 2020

Obveščamo vas, da je zaradi izrednih razmer v državi podaljšan rok za prijavo na Javni razpis za sofinanciranje programov in dejavnosti izobraževanja odraslih v letu 2020, in sicer do vključno 3. 4. 2020. To bo objavljeno v Uradnem listu RS danes ali jutri.

V času, ko bo tekel podaljšan prijavni rok na javni razpis, se predvideva sprejem interventnega zakona, ki bo “zamrznil tek rokov”, dokler ne bodo preklicane izredne razmere v državi. To pomeni, da se bo naš javni razpis “zamrznil”, in ker bo intervencija verjetno trajala dlje kot samo do 3. 4. 2020, dokler imamo podaljšan rok za prijavo, bo potem veljalo, da ko bo intervencija odpravljena, bodo roki tekli še 8 dni. Prijavitelji naj pripravljajo vloge, kolikor je to v danih razmerah mogoče, potem pa oddajo vlogo takoj po “odmrznitvi”, ker bo takrat časa samo še 8 dni. Kdor bo sicer v tem vmesnem času oddal vlogo, ne bo s tem nič narobe. Ravno tako ni nič narobe z vlogami, ki so že bile oddane. Odpravo izrednih razmer bo razglasila Vlada RS.

Z vprašanji se lahko obrnete na Tejo Dolgan, MIZŠ, e-naslov teja.dolgan@gov.si. Informacija o podaljšanem roku za prijavo bo objavljena na spletni strani MIZŠ, kjer je bil objavljen javni razpis: https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/javni-razpis-za/, in sicer takoj, ko bo objavljen Uradni list. Prav tako tudi informacija o sprejetem interventnem zakonu, ki bo vplival na tek rokov (danes ga bodo obravnavali v Državnem zboru).

 

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content