Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

24. 4. 2020

ICDE poroča o svojem delu v letu 2019

Mednarodni svet za odprto izobraževanje in učenje na daljavo (International Council for Open and Distance Education – ICDE) je izdal svoje letno poročilo za leto 2019 (AnnualReport 2019).

Po pozdravnem nagovoru predsednice Sveta Belinde Tynan in razmisleku generalnega sekretarja Mortena Flata Paulsena na kratko z infografiko predstavljajo ICDE, njegovo zgodovino in dejavnosti v letu 2019, s fotografijami obeležujejo glavne dogodke, potem pa nekaj več prostora namenjajo 28. svetovni konferenci ICDE in Vrhu o vseživljenjskem učenju, ki je bil v norveškem Lillehammerju. V nadaljevanju poročajo o objavi prenovljene spletne strani in aktivnejši vlogi na treh glavnih socialnih omrežjih ICDE (Facebook, Twitter in LinkedIn).

Pišejo tudi o nadaljevanju razprave med ICDE in strateško pomembnimi svetovnimi partnerji, s katerimi so v lanskem letu sklenili memorandume o ukrepanju (Memorandums of Action – MOA), projektu EPICA in o članstvu v letu 2019.

Leto 2019 je bilo za nekatere vidne člane ICDE leto obletnic, uspešnih konferenc in sprememb v poslovanju in upravljanju ICDE.

Morten Flate Paulsen, vršilec dolžnosti generalnega sekretarja

Na zadnjih nekaj straneh predstavljajo Torunn Gjelsvik, ki bo prevzela vlogo generalne sekretarke ICDE, dejavnosti upravljanja in financiranja v letu 2019, glavne partnerje ICDE in zaposlene v letu 2019.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content