Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

15. 2. 2022

Februarske e-Novičke bogatejše za novo rubriko

Ob tridesetletnici Andragoškega centra Slovenije v e-Novičkah odpiramo novo rubriko. S prispevki jo bodo obogatili vidni strokovnjaki, (nekdanji) sodelavci, dobitniki državnih nagrad za delo v izobraževanju odraslih in vseživljenjskem učenju. Začenja dr. Zoran Jelenc, prvi direktor ACS, ki obuja spomine, kako je Center nastal.

Med domačimi novicami tokrat izpostavljamo vabilo k prijavi na Razpis za sofinanciranje programov in dejavnosti v izobraževanju odraslih. Odprt je do 25. februarja. S tem je povezan prispevek Zvonke Pangerc Pahernik o prvih obrisih TVU 2022. Povzemamo tudi dogajanje na obeh januarskih petkovih srečanjih.

V nadaljevanju vabimo k branju Covid zgodb, ki so lično postavljene na Mozaiku kakovosti.

Ne spreglejte rubrike Mednarodno. Pobuda Poti izpopolnjevanja – nove priložnosti za odrasle je spet pod drobnogledom. Javna razprava o tem je odprta do 17. marca.

Potem so tu še klasične rubrike: Iz drugih virov, EPALE, Knjižnica. Med blogi smo se dotaknili avtorskih pravic in različnih uporabnih aplikacij, v rubriki Migracije in izzivi večkulturnosti pa tokrat objavljamo dva prispevka iz različnih koncev Slovenije. Tudi Kotiček je vaš je vsebinsko pester.

Želite poročati o dogajanju pri vas? Prispevke za naslednjo številko e-Novičk nam pošljite do 8. marca.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content