Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. 1. 2024

Evropsko vozlišče za digitalno izobraževanje pripravlja januarski dogodek

Evropsko vozlišče za digitalno izobraževanje (The European Digital Education Hub – EDEH) je pobuda Evropske komisije, ki jo financira program Erasmus+ (2021–2027). Upravlja jo konzorcij enajstih organizacij na podlagi pogodbe o storitvah z Izvajalsko agencijo za izobraževanje in kulturo (EACEA).

Vozlišče mesečno organizira inovativne dogodke za odkrivanje in razpravo o tem, kateri so sedanji in prihodnji izzivi digitalne preobrazbe izobraževanja.

Postanite del te evropske pobude za digitalno izobraževanje tudi vi. Registrirajte se v EDEH. S tem boste prejemali vse informacije o različnih dejavnostih in dogodkih na spletu!

Pasica Evropskega vozlišča za digitalno izobraževanje.

24. januarja pripravljajo dogodek z naslovom Medsektorski pogledi na trajnostni razvoj v izobraževalnih ustanovah.

Namen dogodka je predstaviti koncept trajnosti v izobraževalnih ustanovah. Trajnost ter trajnostni in vključujoč razvoj v izobraževalnih ustanovah – vključno z visokošolskimi ustanovami, ustanovami za  poklicno izobraževanje in usposabljanje in šolami –  je mogoče zasledovati in doseči s poučevanjem in učenjem, raziskavami, prenosom ter tudi z upravljanjem in storitvami. Na tem dogodku bodo obravnavani ti različni vidiki.

Podrobnosti si lahko ogledate v programu, prijavite pa se lahko tukaj.

Pasica januarskega dogodka Evropskega vozlišča za digitalno izobraževanje.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content