Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

9. 10. 2018

EAEA obvešča svoje člane

EAEA v oktobrskem obvestilu članom (EAEA Member News) poziva k ukrepanju za povečanje sredstev ERASMUS+ za izobraževanje odraslih. Proces za uresničitev novega programa ERASMUS+ teče hitreje, kot je bilo pričakovano. Zato vabijo vse zainteresirane, naj se priključijo zagovorništvu dodelitve večjega deleža sredstev za odrasle.

V novičniku je napoved zaključne konference LSE in implOED, ki bo 16. in 17. oktobra v Bruslju. Vabijo k Tednu odprtega priznavanja (22.–28. oktober), gibanju za spremembo sveta v prostor zaupanja.

Med novicami partnerjev EAEA je izpostavljen nizozemski projekt ERASMUS+ ReVoT, ki teče pod okriljem organizacije Learn for Life. V publikaciji Pot naprej: podpora kariere migrantov so objavili primere dobrih praks vključevanja migrantov na trg dela EAEA je poleti objavila serijo intervjujev z dobitniki priznanj Gruntvig za partnerstvo in sodelovanje.

Osrednja novica partnerjev je vabilo k vključitvi v konzorcij Erasmus+ KA2 o spretnosti komuniciranja in umetnosti pogovarjanja. Koordinator projekta SPES Zukunftsakademie išče dva partnerja.

EAEA vabi k pripravi prispevkov oziroma prijavi na prihodnje konference in druge strokovne dogodke.

Spremljajte novice EAEA na spletni strani organizacije ali se naročite na njihov novičnik.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content