Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

28. 4. 2022

Druga številka novičnika EAEA

Vabimo vas k branju druge številke novičnika združenja EAEA, ki obvešča svoje člane o dogajanju v združenju, napoveduje dogodke, opozarja na objave svojih članov na spletni strani EAEA in reviji Elm Magazine, poroča o projektih …

Naslednja generalna skupščina EAEA, podelitev nagrade Grundtvig in letna konferenca bodo 30. in 31. maja v Mechelenu v Belgiji. Dogodki bodo posvečeni letni temi EAEA v letu 2022: transformativno učenje in vrednote.

Kolaž slik, ki prikazujejo vsebino druge številke novičnika združenja EAEA.

EAEA odločno solidarizira z ukrajinskim narodom. Člani združenja cenijo izjemno delo kolegov iz Ukrajine pri obrambi demokratičnih vrednot in človekovih pravic. EAEA poziva k diplomatski rešitvi krize, ki bi zaščitila ukrajinsko ljudstvo in naše skupne vrednote, hkrati pa zagotovila humanitarno pomoč tistim, ki jo potrebujejo. Preberite Izjavo EAEA o solidarnosti z ukrajinskim narodom.

Vse ostale objave, ki prinašajo novice o politiki in projektih ter napoved dogodkov, pa preberite tukaj. Na tej povezavi  najdete tudi arhiv starejših številk ter možnost, da se na glasilo združenja EAEA tudi naročite.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content