Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

1. 3. 2023

Druga letošnja izdaja Vizije kohezije

V februarski izdaji novičnika Vizija kohezija uvodoma predstavljajo foto utrinke z različnih dogodkov, ki so se jih predstavniki Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj udeležili v letošnjem februarju. V nadaljevanju predstavljajo projekte, ki jih spodbujajo s sredstvi Evropskih strukturnih in investicijskih skladov.

Kolaž slik, ki prikazuje vsebino septembrske številke Vizije kohezije.

Objavljajo aktualne razpise z različnih področij (kultura, zdravje, različne gospodarske dejavnosti …), pa tiste, ki so namenjena občinam. Razpisujejo vavčerje – tudi za dvig digitalnih kompetenc, kredite in posojila ipd. Napovedujejo razpise na transnacionalnih programih in programu Interreg Europe v letu 2022 za obdobje 2021–2027.

V rubriki Aktualno med drugim predstavljajo dva projekta, in sicer: šestletni projekt Odpravimo konflikte na delovnem mestu, ki ga je Inšpektorat RS za delo začel februarja 2017, in projekt Promocija aktivnosti za preprečevanje kostno-mišičnih obolenj in psihosocialnih tveganj pri delu – PKMO.

V Idejah za izlet tokrat vabijo na območje risa, volka in medveda v Sloveniji in na Hrvaškem (video), v čezmejni prostor Slovenije in Madžarske (video) ter na ogled kulturne dediščine gradov in dvorcev na slovenski in hrvaški strani (video).

Na novičnik se lahko naročite.

Želimo Vam prijetno branje!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content