Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

5. 2. 2024

Dogodek Svetovanje na enem mestu – SEM namenjen tudi odraslim

ACS tudi letos sodeluje pri organizaciji dogodka Svetovanje na enem mestu – SEM 2024.

Nacionalna strokovna skupina za vseživljenjsko karierno orientacijo (NSS VKO), ki deluje pod okriljem Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, bo letos organizirala dogodek že drugič. Z njim želimo povečati dostopnost informacij o možnostih izobraževanja in načrtovanja kariere za vse ciljne skupine – za mlade in odrasle. Cilj je omogočiti brezplačno, nevtralno karierno informiranje in svetovanje na enem mestu.

Svetovali bodo izkušeni karierni svetovalci iz različnih organizacij: iz kariernih centrov univerz, šolskih svetovalnih služb, zavodov za zaposlovanje, izobraževalnih organizacij za odrasle (iz JZ Cene Štupar in CDI-Univerzuma), e-študentskega servisa, Centra Kontura idr.

Pasica dogodka Svetovanje na enem mestu - SEM 2024.

SEM 2024 bo potekal od 12. do 17. februarja 2024: od ponedeljka do petka od 15. do 19. ure, v soboto pa od 11. do 15. ure. Svetovanje bo v prostorih Javnega Zavoda Cene Štupar, v petek, 16. februarja, pa tudi v prostorih Centra Rog.

Poleg osebnega svetovanja bo vse dni v popoldanskem času potekalo tudi svetovanje na daljavo, za kar je potrebna predhodna prijava.

Več informacij najdete na letaku ali pišite na: vko@ess.gov.si.

Odrasli, izkoristite priložnost, ki je namenjena tudi vam!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content