Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

29. 8. 2018

Dnevi slovenskih svetovalnih središč 2018

Dnevi slovenskih svetovalnih središč bodo tudi letos tradicionalno v četrtem tednu v septembru – med 26. in 28. septembrom 2018. Njihov glavni namen je promocija formalnih in neformalnih izobraževalnih programov v lokalnih okoljih in predstavitev svetovalne podpore odraslim v središčih ISIO. Slovesno bo v Novi Gorici, kjer središče ISIO praznuje 15-letnico delovanja.

V času dnevov bodo vsa središča priredila različne dogodke: večina med njimi bo vsaj en dan gostovala v enem od nakupovalnih centrov, kjer bodo odraslim nudili informacije o možnostih izobraževanja in učenja, na različnih brezplačnih dogodkih, delavnicah in predavanjih bodo ozaveščali o pomenu učenja.

Tudi letos pripravljamo skupni časopis Info ISIO 2018/2019, v katerem bodo predstavljene različne možnosti formalnega in neformalnega učenja in izobraževanja, svetovalna podpora, ki jo odrasli v središčih lahko dobijo, ter možnosti sofinanciranja izobraževanja.

Vabimo vas, da spremljate spletno stran ISIO, kjer bodo novice sproti objavljene, v sredini septembra pa bo objavljen tudi seznam dogodkov, ki jih  v teh dneh pripravljajo središča.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content