Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

28. 9. 2020

Na generalni skupščini LLLP izvolili novo predsednico upravnega odbora

Platforma za vseživljenjsko učenje (LLLP) je 25. septembra organizirala virtualno generalno skupščino 2020.

Člani Platforme so razpravljali o splošnih usmeritvah LLLP in izvolili štiri nove člane upravnega odbora. Luísa Costo (EfVET) je na mestu predsednika v naslednjem obdobju zamenjala Arja Krauchenberg (EPA).

Člani so govorili o naslednjem ciklu programa Erasmus+, o stališčih LLLP o vlogi vseživljenjskega učenja za trajnostno družbo in o vlogi izobraževanja za aktivno državljanstvo. Del razprav je bil namenjen politiki izobraževanja in usposabljanja po letu 2020.https://efil.afs.org/

Generalna skupščina je kot polnopravnega člana sprejela Evropsko zvezo za medkulturno učenje (European Federation for Intercultural Learning – EFIL).

Hvala vsem, ki ste omogočili, da je bila generalna skupščina odlična izkušnja v teh težkih okoliščinah socialne distanciranosti. Čestitke vsem novoizvoljenim in odhajajočim članom upravnega odbora, novemu polnopravnemu članu EFIL in sekretariatu LLLP za dobro opravljeno delo. Vesela sem, da delam za tako predano in angažirano skupnost vseživljenjskih učencev. V času, ko prehajamo na novo strategijo in okvir EU, je evropski sektor izobraževanja in usposabljanja v odličnih rokah. Ponosna sem, ko vidim tako angažirana omrežja EU!

(Brikena Xhomaqi)

Odzive na dogodek lahko preberete na  FB profilu LLLP.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content