Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

3. 8. 2022

Digitalni boni: objavljen je seznam izvajalcev subvencioniranih tečajev za krepitev digitalnih veščin

Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo je včeraj na spletni strani objavila seznam izvajalcev izobraževanj za starejše od 55 let.

Prebivalci Republike Slovenije, stari 55 let in več, se bodo lahko do 30. novembra 2022 udeležili subvencioniranega neformalnega izobraževanja za dvig digitalnih kompetenc. Pogoj za brezplačno udeležbo sta stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in starost 55 let ali več na dan 12. marca 2022.

Udeležba na brezplačnem izobraževanju bo pogoj za to, da boste lahko unovčili svoj digitalni bon, ki  omogoča nakup računalniške opreme.

Upravičenci do izobraževanj se lahko do zapolnitve prostih mest prijavijo neposredno pri izvajalcih izobraževanj po vseh slovenskih statističnih regijah neodvisno od stalnega bivališča. Posameznik se lahko v državi prijavi zgolj na eno prosto mesto. Izobraževanja bodo trajala 12 ur. Za upravičenost do digitalnega bona bo obvezna prisotnost v obsegu vsaj 9 ur.

Izkoristite priložnost – udeležite se tečaja za krepitev digitalnih veščin in unovčite svoj digitalni bon z nakupom nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme.

Vse podrobnosti o digitalnih bonih so objavljene tukaj.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content