Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

20. 12. 2021

Decembrska številka e-Novičk ACS ponuja zanimive vsebine za krepitev znanja

Prispevki v decembrskih e-Novičkah Andragoškega centra Slovenije slikovito opisujejo učenje, njegove prednosti in rezultate. Ponujajo nam številne zanimive teme za krepitev znanja in predstavljajo načine, kako ga pridobiti.

Med domačimi novicami ponujamo reportaže z dogodkov, ki smo jih organizirali na ACS.

V rubriki Mednarodno opisujemo, kako je nastajal Novi EPUO in kako pomembno vlogo so pri tem imeli slovenski strokovnjaki, povzemamo dogajanje na konferenci Človekove pravice za vse starosti, ki je tekla v okviru slovenskega predsedovanja Svetu EU, in predstavljamo vsebino konference o inovativni pedagogiki.

Med publikacijami osvetljujemo priročnik Svetovalni proces in svetovalni pripomočki v izobraževanju odraslih s poudarkom na svetovanju za zaposlene in predstavljamo zbornik o andragoški dediščini dr. Sabine Jelenc Krašovec, ki so ga izdali na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

S prispevki v rubriki Iz drugih virov želimo približati vsebine glasil in drugih publikacij ter vas spodbuditi k ogledu posnetkov nekaterih strokovnih dogodkov.  

Rubrika EPALE prinaša predstavitev aktualnega dogajanja na platformi, zaključke nedavne konference EPALE ter prikaz dogajanja na nedavnem srečanju ambasadorjev EPALE.

V rubriki Kotiček je vaš so zbrani prispevki iz prakse.

Knjižnica pa je bogatejša za knjigo Slovenske srenje kot izročilo in priložnost, ki spodbuja k varovanju agrarnih skupnosti in skupnostnemu delovanju.

Vabljeni k branju!

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content