Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. 6. 2018

Dan za kakovost

V okviru letošnjih skupnih aktivnosti omrežja svetovalcev za kakovost so se nekateri svetovalci odločili izpeljati Dan za kakovost. Aktivnost je namenjena promociji dela na področju presojanja in razvijanja kakovosti izobraževanja odraslih ter večanju prepoznavnosti vloge svetovalca za kakovost.

Za Dan za kakovost so se odločili na Zavodu za izobraževanje in kulturo Črnomelj, kjer s pomočjo spletne ankete zbirajo predloge za izboljšave kakovosti njihovega dela.

Na Ljudski univerzi Nova Gorica so na delovnem zajtrku sodelavci razmišljali o izboljšavah, izpeljali so tudi delavnico za predavatelje na temo kakovosti.

O tematiki kakovosti so razpravljali tudi na andragoškem zboru Ljudske univerza Postojna, kjer so se pogovarjali o vlogi učitelja pri spremljanju kakovosti svojega dela.

Promocijski akciji so se pridružili še na Ljudski univerzi Ajdovščina, Srednji šoli Veno Pilon v Ajdovščini, Razvojno izobraževalnem centru Novo mesto, Ljudski univerzi Ormož, Zasavski ljudski univerzi ter Ljudski univerzi Murska Sobota.

Objave o dogajanju na posameznih lokacijah smo delili na Facebook strani ACS.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content