Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

18. 9. 2020

Dan za kakovost – dobra priložnost za povezovanje kolektiva

Danes kar 12 izvajalskih organizacij po Sloveniji prireja različne dogodke, ki so povezani s kakovostjo izobraževanja odraslih.

Dan za kakovost je skupna akcija TVU, katere ključni nosilci so v sodelovanju z ACS svetovalci za kakovost izobraževanja odraslih ter organizacije, nosilke Zelenega znaka kakovosti. Za izvajalske organizacije je to dobra priložnost, da se posvetijo predstavitvam svojih dejavnosti in dosežkov s področja kakovosti, ki jih želijo deliti z drugimi.

Namen akcije je, da svoje kolektive ter lokalno strokovno in širšo javnost seznanijo z rezultati preteklega dela na področju kakovosti: s prepoznanimi dobrimi praksami, z navdihujočimi zgodbami učiteljev, ki izobražujejo odrasle, z rezultati presoj kakovosti, z vpeljanimi izboljšavami, ki so dvignile kakovost izobraževanja v organizaciji in podobno.

Vabimo vas, da spremljate dogajanje na FB TVU: #DanZaKakovost.

Tudi na ACS bomo 21. septembra organizirali tematsko srečanje za kolektiv ACS z naslovom Vidiki kakovosti izobraževanja na daljavo. Predstavili bomo rezultate evalvacijske študije o izobraževanju odraslih na daljavo v času pandemije, ki ji bo sledil pogovor s sodelavci o dobljenih rezultatih. Predstavili bomo tudi novosti v zvezi s prenosom orodja za spletno anketiranje 1KA na domeno Arnes ter nekaj utrinkov s promocijskih dogodkov izvajalskih organizacij ob Dnevu za kakovost 2020.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content