Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

1. 4. 2022

CONFINTEA VII – povabilo na javno spletno posvetovanje

Leta 2009 je bil na konferenci CONFINTEA VI sprejet Belémski akcijski načrt, ki priznava ključno vlogo vseživljenjskega učenja pri reševanju globalnih izobraževalnih vprašanj in izzivov. Sodelujoče države so se zavezale k napredku na petih ključnih področjih učenja in izobraževanja odraslih: politika, upravljanje, financiranje, udeležba, vključenost in pravičnost ter kakovost.

Letos bodo med 15. in 17. junijem v maroškem Marakešu udeleženci konference CONFINTEA VII sprejeli nov okvir za ukrepanje. Marakeški akcijski načrt bo usmerjal prizadevanja držav za razvoj učenja in izobraževanja odraslih v prihodnjem desetletju.

Inštituta za vseživljenjsko učenje (UIL) pri Unescu vljudno vabi k sodelovanju v javnem spletnem posvetovanju o predhodnem osnutku Marakeškega akcijskega načrta. V spletni anketi vas vabijo, da odgovorite na vprašanja, povezana s ključnimi področji ukrepanja, predlaganimi v predhodnem osnutku Marakeškega akcijskega načrta za ukrepanje. Preden boste  izpolnili anketo, preberite osnutek.

Anketa bo mogoče izpolniti do 13. aprila 2022.

Če imate kakršno koli vprašanja, lahko pišete na naslov confintea@unesco.org.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content