Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

9. 4. 2021

Aprilske Novice EPALE

V najnovejši številki napovedujejo prenovljeno platformo EPALE. Zaživela bo sredi aprila. Na preglednejši in prijaznejši način ponuja vse dosedanje vsebine, prinaša pa kar nekaj novosti: novo domačo stran (MyEPALE), prenovljen izgled platforme, več uporabnih virov, nove prostore za sodelovanje in še mnogo več.

Med prispevki, ki so obogatili platformo v marcu, ne prezrite povabila na razpravo o izzivih in priložnostih starajoče se evropske družbe, ki bo trajala do 21. aprila. Zanimiva pa je tudi predstavitev projekta Digitalno pripovedovanje zgodb za izboljšanje spretnosti in opolnomočenje oseb z motnjami v duševnem razvoju” – DigiStorID, ki ga sofinancira Evropska unija iz programa Erasmus+ (KA2 strateška partnerstva).

Pa to sta le dva slovenska članka, v Novicah vabijo k branju še mnogih drugih vsebin iz vseh koncev Evrope.

Naj ob tej priložnosti sporočimo še to, da boste lahko od 8. aprila naprej vsebine na EPALE, kot so novice, blogi, dogodki in viri, le prebirali. Dokler novega spletnega mesta ne bodo zagnali, se ne boste mogli prijaviti in naložiti svojih vsebin. Do takrat pa velja malo potrpeti.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content