Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

26. 8. 2021

Ali ste se med pandemijo usposabljali na daljavo? Zanimajo nas vaše izkušnje.

V šolskem letu 2020/2021 ste se zaradi pandemije covid-19 izobraževali drugače, kot bi se v običajnih razmerah. Pridobili ste si izkušnje o tem, kako je to izobraževanje potekalo in kakšna je bila njegova kakovost. Vaše izkušnje in premisleki o tem so za nas zelo dragoceni, zato vas prosimo za sodelovanje v anketi.

Zanima nas, kako ste kot udeleženci izobraževanja odraslih doživeli izobraževanje v času pandemije, na kakšen način ste se izobraževali, kako ste bili zadovoljni z različnimi vidiki vašega izobraževanja. Sporočite nam, kako ste izobraževanje doživljali ter kako ocenjujete kakovost znanja, ki ste si ga pridobili.

Prosimo vas, da anketo (https://1ka.arnes.si/a/28026) izpolnite najkasneje do petka, 10. septembra 2021. Vprašalnik je anonimen.

Zakaj je vaš odziv za nas dragocen?

Na Andragoškem centru Slovenije smo v letu 2020 izpeljali raziskavo z naslovom: Izkušnje z izobraževanjem odraslih na daljavo v času pandemije. Takrat so mnogi izobraževalci odraslih posredovali dragocene podatke in informacije, ki so bili podlaga za snovanje podpornih in izobraževalnih dejavnosti za nadaljnji razvoj izobraževanja odraslih na daljavo. Predlagali so, naj podobno analizo ponovimo čez čas, ko bo mogoče o dogajanju in izkušnjah iz prvega obdobja epidemije (spomladi 2020) bolj poglobljeno premisliti in na osnovi tega zasnovati usmeritve za nadaljnji razvoj tovrstnega izobraževanja.

Prepričani smo, da se bo izobraževanje odraslih na daljavo v različnih izvedbenih oblikah ohranilo, zato si moramo skupaj prizadevati za njegovo kakovost. Prav zato vas vabimo k sodelovanju v anketi. Vaša mnenja bomo na  Andragoškem centru Slovenije in v izobraževalnih organizacijah, v katerih ste se izobraževali, uporabili pri razmišljanjih in ukrepanju, kako v prihodnje izboljšati izobraževanje, še posebej, ko to poteka v celoti ali deloma na daljavo.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content