Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

7. 4. 2020

12. Kulturni bazar bo julija

Kulturni bazar 2020, ki bi moral biti 9. aprila, je v skladu z odredbo Ministrstva za zdravje RS prestavljen na četrtek, 2. julija 2020. Program največjega nacionalnega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje Kulturni bazar 2020 vključuje več kot petdeset dogodkov. Osrednja tema letošnjega Kulturnega bazarja je Enaki v različnosti.

V času, ko so kulturne ustanove v Sloveniji in po svetu zaprle svoja vrata, številne med njimi pripravljajo spletne vsebine, koristne za vse, ki v tem času načrtujete dejavnosti za otroke in mlade, obenem pa ponujajo različne možnosti za vključitev kulturnih vsebin v pouk na daljavo. Na spletni strani http://www.kulturnibazar.si/ objavljajo izbor vsebin, ki ga bodo sproti dopolnjevali. Bodite pozorni na to, da so nekatere vsebine na voljo le omejen čas, podrobnejše informacije najdete na straneh posameznih ustanov. Vse zbrane vsebine so dostopne brezplačno.

Organizatorji si bodo prizadevali, da bodo program v čim večji meri izvedli v prvotno načrtovani obliki. Vse prijavljene bodo najkasneje do 24. aprila obvestili o morebitnih spremembah v programu. Za vse informacije so na voljo na info@kulturnibazar.si.

Udeležba na strokovnem usposabljanju je za vse brezplačna. Vabljeni.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content