Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. 2. 2019

11. Kulturni bazar – objavljen je že program strokovnega usposabljanja

Tradicionalna enodnevna prireditev bo 4. aprila široko odprla vrata Cankarjevega doma. Na razstavnih prostorih v treh preddverjih bo predstavilo svojo bogato ponudbo skoraj 300 kulturnih ustanov ter številni samostojni kulturni ustvarjalci iz vse Slovenije. Več kot petdeset dogodkov – predstave, predstavitve, predavanja, delavnice, vodenja po razstavah – je namenjenih strokovnim delavcem in študentom različnih področij, ki pri svojem delu vključujejo kulturnovzgojne vsebine.

Za obiskovalce Kulturnega bazarja so organizatorji pripravili bogat in zanimiv program strokovnega usposabljanja. Osrednji temi letošnje prireditve sta Ustvarjalnost mladih in Sodobna umetnost. Plenarni govorec bo filozof in redni profesor na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani dr. Lev Kreft.

Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Zavod RS za šolstvo bodo v kreativnih partnerstvih z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Ministrstvom za okolje in prostor predstavili, kako lahko kulturo in umetnost ustvarjalno povežemo tudi z drugimi področji. Letos so pripravili medresorske tematske sklope Gozd skozi umetnost in kulturo, Zdravje, šport, gibanje, umetnost in tehnologije ter Arhitektura in prostor. Več pa v vabilu.

Udeležba na strokovnem usposabljanju je za vse brezplačna, nujna pa je e-prijava. Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke. Prijavo pošljite čim prej, najpozneje pa do 20. marca 2019.

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content