Objavljena gradiva konference Povezani gradimo skupnost

Združenje izobraževalnih in svetovalnih Središč Slovenije je v  sodelovanju z MIZŠ  6. in 7. junija 2017 v Rimskih termah organiziralo dvodnevno strokovno konferenco z naslovom Povezani gradimo skupnost. Na njen je sodelovalo 110 udeležencev iz različnih organizacij, ki pripravljajo in izvajajo različne programe izobraževanj in usposabljanj za ranljive skupine.

Na konferenci  so izobraževalci odraslih, predstavniki ranljivih ciljnih skupin, ministrstev ter strokovnih inštitucij  razpravljali o nadaljnjem razvoju izobraževanja, namenjenega socialnemu vključevanju ranljivih ciljnih skupin (brezposelnih, migrantov in priseljencev, mlajših odraslih, starejših ter odraslih s posebnimi potrebami). Svoje izkušnje z vključevanjem v te programe so predstavili tudi udeleženci programov. 

Podrobnejši program izvedene konference  je dosegljiv tukaj, utrinke s konference si lahko ogledate v galeriji, predstavitve vsebin plenarnega dela pa so dosegljive na povezavi gradiva, dodani pa so tudi videoposnetki.
<< nazaj

Zavzemamo se za ohranitev samostojnosti Andragoškega centra Slovenije.

Več

Vodilni in povezovalni v izobraževanju odraslih.

Več

Odgovarjamo na vprašanja, povezana z izobraževanjem odraslih.

Več

Objavljamo Pregled ponudbe izobraževanja odraslih v Sloveniji.

Več

Objavljamo novice o izobraževanju odraslih doma in v tujini.

Več

Pravno obvestilo Piškotki