31. marec do 2. april 2014 – študijski obisk delegacije iz Bosne in Hercegovine

Predstavniki Centra za promocijo evropskih vrednot – EuroPlus Doboj, Visoke poslovne tehnične šole Doboj, Združenja državljanov Budućnost Modriča, Združenja za informatiko v Bosni in Hercegovini iz Sarajeva in podružnice Urada Republike Srbske za zaposlovanje v Doboju bodo v okviru evropskega projekta Center for Lifelong Learning (Civil Society Facility Programme 2012) obiskali Slovenijo. Koordinator tridnevnega študijskega obiska je Andragoški center Slovenije.

6-člansko delegacijo iz Bosne in Hercegovine zanimajo štiri poglavitne teme, in sicer: zakonodaja in predpisi za izobraževanje odraslih v Sloveniji, viri financiranja, sodelovanje z ACS na področju izboljšanja kakovosti dela Centra za vseživljenjsko učenje v Doboju in kvalifikacije trenerjev ter možnosti sodelovanja pri projektih v prihodnje.

Gostje so prvi dan obiskali ACS, kjer je dejavnosti predstavil tudi predstavnik ZLUSa (na fotografiji), in CDI Univerzum, drugi dan si bodo ogledali Medpodjetniški izobraževalni center ŠC Nova Gorica in Posoški razvojni center, zadnji dan pa bodo obiski CPI in CMEPIUS (program).
<< nazaj

Zavzemamo se za ohranitev samostojnosti Andragoškega centra Slovenije.

Več

Vodilni in povezovalni v izobraževanju odraslih.

Več

Odgovarjamo na vprašanja, povezana z izobraževanjem odraslih.

Več

Objavljamo Pregled ponudbe izobraževanja odraslih v Sloveniji.

Več

Objavljamo novice o izobraževanju odraslih doma in v tujini.

Več

Pravno obvestilo Piškotki