Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

19. Sep. 2023

20. Sep. 2023

Regionalni okvir medijske pismenosti – 4. modul: Manipulacija, dezinformacije in stereotipi

V sodelovanju s CMEPIUS-om in v okviru projekta EPALE izvajamo aktivnost »Priprava regionalnega okvira in nacionalnega programa za medijsko pismenost«. Pri tej mednarodni nalogi sodelujemo s kolegi iz Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške in Srbije.

Slovenija je zadolžena za pripravo 4. modula, ki smo ga poimenovali Manipulacija, dezinformacije in stereotipi. 19. in 20. septembra pripravljamo dogodek, ki se ga bodo udeležili tudi projektni partnerji iz sodelujočih držav (program).

Prvi dan pripravljamo forum EPUO na temo Medijske spretnosti za življenje, ki ga bo moderirala mag. Zvonka Pangerc Pahernik. V goste smo povabili Aljošo Bagolo, mag. Natalie Cvikl Postružnik, dr. Sonjo Merljak Zdovc, Martina Bajžlja in prof. dr. Sandro Bašić Hrvatin, ki bodo medijsko pismenost osvetlili iz različnih zornih kotov.  Drugi dan gostimo strokovnjaka prof. dr. Matejo Rek iz Fakultete za informacijske študije in Fakultete za uporabne družbene študije ter dr. Borisa Vezjaka iz Filozofske fakulteta v Mariboru. Dogodek bosta moderirali Ana Stanovnik Perčič (CMEPIUS) in mag. Brigita Kruder (Ljudska univerza Slovenska Bistrica).

 

Izobraževanja:

IzobraževanjaDogodki

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content