Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

6. Dec. 2019

Politika izobraževanja odraslih na Danskem ter vrednotenje znanja odraslih na Danskem in v Indiji – petkovo srečanje

Ta petek bomo izpeljali zadnje srečanje v letošnjem letu, in sicer nas bosta 6. decembra obiskala, na Oddelku za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani gostujoča predavatelja iz Indije in Danske, Shalini Singh, PhD. in Søren Ehlers, Dr.Paed., ki se ukvarjata s preučevanjem izobraževanja odraslih pri International Institute of Adult& Lifelong Education iz New Delhi-ja v Indiji.

  • Gospa Shalini Singh, PhD., je analitičarka politik pri Center for Policy Analysis, Indija. Je tudi višja raziskovalna sodelavka pri International Institute of Adult & Lifelong Edu
    cation, India in gostujoča raziskovalka na Oddelku za pedagogiko in andragogiko na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.
  • Gospod Søren Ehlers, Dr. Paed., je zaslužni profesor pri International Institute of Adult & Lifelong Education in na Univerzi v Aarhusu, na oddelku za izobraževanje v Kopenhagnu, Danska.

Z nami bosta delila svoje izkušnje s področja politike izobraževanja odraslih na Danskem (na splošno in strateški pogled do 2030) in vrednotenja znanja odraslih v dveh državah – na Danskem in v Indiji.

Uro in pol trajajoče srečanje, ki se bo pričelo ob 9.00, je namenjeno zaposlenim na ACS.

V kolikor bi se želeli srečanja udeležiti tudi “zunanji” udeleženci, svojo udeležbo potrdite na e-naslov neda.dordevic@acs.si.

Izobraževanja:

IzobraževanjaDogodki

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content