Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

21. Sep. 2020

Dan za kakovost na ACS: Vidiki kakovosti izobraževanja na daljavo – petkovo srečanje

Dan za kakovost na ACS: Vidiki kakovosti izobraževanja na daljavo – petkovo srečanje

Dan za kakovost je skupna akcija TVU, katere ključni nosilci so v sodelovanju z ACS svetovalci za kakovost izobraževanja odraslih ter organizacije, nosilke Zelenega znaka kakovosti.

Za izvajalske organizacije je to dobra priložnost, da z raznovrstnimi aktivnostmi in predstavitvami znotraj kolektivov ter strokovni javnosti predstavijo rezultate preteklega dela, dobre prakse, na novo vpeljane izboljšave kakovosti, vlogo komisije za kakovost, še posebej vlogo svetovalca za kakovost v organizaciji ter seveda tudi aktualne načrte dela na področju kakovosti. Zanimive dogodke, ki jih bodo priredili v sodelujočih organizacijah okrog skupnega izbranega datuma – petka, 18. septembra 2020, si oglejte tukaj.

Tudi ACS se pridružuje akciji z dogodkom v TVU. Podobno kot lani bomo za kolektiv ACS organizirali tematsko petkovo srečanje, ki ga bomo zaradi zasedenosti seminarske sobe  izjemoma izpeljali na ponedeljek.

Srečanje z naslovom »Vidiki kakovosti izobraževanja na daljavo« bo namenjeno:

–       predstavitvi rezultatov evalvacijske študije o izobraževanju odraslih na daljavo v času pandemije (dr. Tanja Možina) ter pogovoru o dobljenih rezultatih;

–       kratki predstavitvi novosti v zvezi z orodjem za spletno anketiranje 1KA, ki se je poleti »preselila« na domeno Arnes (dostop z AAI uporabniškimi računi; navodila za prenos anket iz 1KA v 1KA.arnes.si);

–       utrinkom s promocijskih dogodkov izvajalskih organizacij ob Dnevu za kakovost 2020.

Srečanje je namenjeno zaposlenim na ACS.

Izobraževanja:

IzobraževanjaDogodki

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content