Andragoški center Slovenije

Andragoški

Prekoči do vsebine

a/a

17. Maj. 2019

Dan kakovosti na ACS

Dan kakovosti na ACS

Letos smo se z našim delom na področju kakovosti aktivno pridružili akcijam, ki se bodo odvijale pod okriljem TVU. V okviru skupne akcije TVU Kakovost ustvarjamo vsi bodo številne izobraževalne organizacije po vsej Sloveniji, 17. maja 2019 izpeljale Dan kakovosti.

V Središču za kakovost in izobraževanje smo razmišljali, kako bi se lahko tudi zaposleni ACS-a pridružili skupni akciji, ki bo tega dne potekala v naših partnerskih organizacijah in na ta način tudi na ACS-u izpeljali prvi Dan kakovosti.

Odločili smo se, da to storimo v okviru naših tradicionalnih petkovih srečanj, na katerem bomo predstavili:

  1. nov spletni portal MOJ ACS SPOPOLNJEVANJE (https://moj.acs.si), ki smo ga razvili v podporo izobraževalni dejavnosti ACS in je »luč sveta« ugledal sredi aprila 2019. Spletni portal je namenjen udeleženkam in udeležencem programov usposabljanja in spopolnjevanja ACS, kjer na enem mestu pridobijo vse informacije o aktualnih programih usposabljanja in spopolnjevanja ACS in oddajo e-prijavnico na želeni izobraževalni program. Z registracijo v portal je omogočen tudi dostop do učnih gradiv in ostalih informacij o programih usposabljanja in spopolnjevanja, ki se jih udeležijo.
  2. modul STATISTIKE v okviru obstoječe, sedaj že znane in zelo uporabne spletne aplikacije v podporo izobraževalni dejavnosti ACS. Modul omogoča izpis podatkov o vključenih in usposobljenih udeležencih v programih usposabljanja in spopolnjevanja ACS ter o izvedbah programov od leta 2017.
  3. PROMOCIJSKI VIDEO o aktivnostih za kakovost v izobraževanju odraslih in vlogi svetovalca za kakovost, ki je nastal pod okriljem projekta ESS 6: Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016 –  2022 (aktivnost Sistemsko umeščanje in nadaljnji razvoj samoevalvacije v izobraževanju odraslih). Video bomo strokovni in drugi javnosti predstavili 17. maja – na dan skupne akcije TVU Kakovost ustvarjamo vsi, in sicer kot osrednji dogodek akcije. Na nacionalni ravni (ACS) in v omrežju svetovalcev za kakovost bomo ta dan video objavili na spletnih straneh vseh sodelujočih organizacij pri promociji kakovosti ter ga delili tudi na družbenih omrežjih (Facebook, Twitter).

Petkovo srečanje je namenjeno zaposlenim ACS.

Izobraževanja:

IzobraževanjaDogodki

© 2024 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane.

Avtor: Creatim

Skip to content