Za predvajanje potrebujete Flash player 8 ali všiji.
preskoči preverjanje
You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.

Borze znanja

Menjaj znanje, ne sanje! je geslo Borze znanja - projekta, ki smo ga razvili na Andragoškem centru Slovenije in je zaživel v sedmih, med seboj povezanih mestih v Sloveniji in njihovih širših okoljih: Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Slovenj Gradcu, Izoli, Murski Soboti, Škofji Loki, Celju in na Ptuju.

Borza znanja je informacijski sistem, ki povezuje posameznike, ki neko znanje imajo in so ga pripravljeni (brezplačno) posredovati drugim, in tiste, ki neko znanje iščejo. Informacije se posredujejo po telefonu in so redno objavljene v nekaterih javnih občilih.

Borza znanja je poskusno začela delovati leta 1992 na Andragoškem centru Slovenije. Takrat smo razvili organizacijski sistem in računalniški program za obdelavo podatkov ter zagotovili podporo javnih občil. Večjo dostopnost smo zagotovili s premestitvijo v Knjižnico Otona Župančiča. Danes deluje 7 borz znanja, ki imajo več tisoč vpisanih članov.

Več informacij najdete na spletni strani Borze znanja.




Zavzemamo se za ohranitev samostojnosti Andragoškega centra Slovenije.

Več

Vodilni in povezovalni v izobraževanju odraslih.

Več

Odgovarjamo na vprašanja, povezana z izobraževanjem odraslih.

Več

Objavljamo Pregled ponudbe izobraževanja odraslih v Sloveniji.

Več

Objavljamo novice o izobraževanju odraslih doma in v tujini.

Več

Pravno obvestilo Piškotki